Over SalarisXtra

Over SalarisXtra

Bij het in dienst hebben van medewerkers komt veel kijken. Dit begint bij een tijdige en correcte uitbetaling van het salaris. Maar daar blijft het niet bij.
Hoe zorgt u bijvoorbeeld voor een tijdige verlenging van uw tijdelijke arbeidscontracten? Of hoe houdt u uw verlofoverzichten en ziekteverzuim bij? Waar bewaart u uw personeelsdossiers en hoe zorgt u ervoor dat u geen belangrijk moment van uw medewerker vergeet, zoals een verjaardag of een jubileum?

Wij kunnen u ondersteuning bieden bij al uw HR gerelateerde onderwerpen. Ook als u er zelf even niet aan denkt……..

Wij richten uw salarisadministratie voor u in, inclusief medewerkers en koppelingen met cao, loon- en pensioenaangiften en uw financiële administratie.
Daarnaast bieden wij u een gratis digitaal werkgever- en werknemersdossier. Hierin worden onder andere uw contracten, ID bewijzen, beoordelingen, opleidingen, verlofkaarten, ziekteverzuim en declaratieformulieren AVG proof bewaard. Bovendien bieden wij u en uw medewerkers een gratis app. Op die manier heeft iedereen 24/7 overal toegang tot zijn eigen informatie.

Om af te stemmen wat wij voor u kunnen betekenen komen wij graag met u in gesprek. Neemt u gerust contact met ons op via onderstaande button:

 

Wij werken volgens onze vier kernwaarden:

Passie       gedreven en enthousiast
Synergie      samen bereiken wij meer
State of the Art     innovatief en vooruitstrevend
Comfort      doen wat wij beloven en proactief meedenken
Een goede salarisadministratie en personeelsbeleid zijn de basisvoorwaarden voor een optimale relatie tussen u en uw medewerkers. Door toenemende druk vanuit wet- en regelgeving, snelle technische innovaties en de spanning op de arbeidsmarkt is het van belang dat u als ondernemer zorgt voor rust en duidelijkheid als het gaat om uw HR-aangelegenheden.

Met onze kennis en jarenlange ervaring met deze onderwerpen helpen wij onze klanten bij de realisatie van een adequate salarisadministratie en een heldere uitrol van het personeelsbeleid.